دستگاه حضور و غیاب چگونه کار می کند؟
فناوری بیومتریک اثر انگشت کارمند را اسکن می کند و نقاط پایانی و تقاطع آن را ترسیم می کند. سپس این اطلاعات با داده های ذخیره شده کارمند ارجاع داده می شود. یک کارمند نمی تواند از سیستم بیومتریک برای ورود یا خروج استفاده کند تا زمانی که داده های او وارد سیستم شود.
5 دلیل برای استفاده از دستگاه حضور و غیاب
دستگاه حضور و غیاب بیومتریک دستگاهی است که برای تأیید هویت افراد استفاده می شود. ویژگی های مورد استفاده برای شناسایی افراد شامل اثر انگشت، الگوهای صدا، عنبیه، تشخیص چهره و اندازه گیری دست است. این بیومتریک ها برای هر فردی منحصر به فرد است و داده های موجود در دستگاه های بیومتریک را نمی توان به اشتراک گذاشت یا هک کرد. جایگزین روش امنیتی سنتی برای وارد کردن رمزها یا کدها می شود.
1. برای رهایی از نظارت مبتنی بر کاغذ: کارمندان و کارکنان مدرسه با کاغذهای زیادی احاطه شده اند که در نهایت آنها را غرق می کند. سیستم حضور و غیاب بیومتریک به آنها کمک می کند تا استفاده از ردیابی حضور و غیاب مبتنی بر کاغذ و محاسبات اشتباه را حذف کنند.
2. دقیق ترین راه حل ردیابی: انسان ها مستعد خطا هستند و خطا در حضور می تواند برای شرکت ها گران تمام شود. ماشینهای بیومتریک عدم دقت در ردیابی حضور و غیاب را برطرف میکنند. جعل یا تکرار ویژگی های این ماشین ها غیرممکن است.
3. صرفه جویی در زمان: دستگاه های بیومتریک در زمان گرانبهای کارفرمایان که ملزم به مدیریت حضور و غیاب به صورت دستی هستند صرفه جویی می کند. کل زمان کارمند به طور خودکار بر اساس زمان ورود و خروج ساعت محاسبه می شود. یک کارفرما می تواند گزارش حضور و غیاب هر کارمندی را دانلود کرده و آن را مشاهده کند.
4. امنیت بهتر: سیستم های بیومتریک ایمن ترین سیستم ها هستند. هیچ داده ای را نمی توان از پایگاه داده این سیستم ها به سرقت برد. آنها همچنین شانس حضور پروکسی را از بین می برند. هیچ کس نمی تواند بدون دسترسی به بیومتریک وارد محل شود. از این رو امکان سرقت از بین می رود.
5. صرفه جویی در پول: این سرمایه گذاری یکباره است که نیاز یک سازمان را برای سالها برطرف می کند.
برای خری انواع دستگاه حضور غیاب شیراز همین حالا اقدام کنید
ماهی شانک صورتی یا ماهی کخو یکی از ماهیان لذیذ جنوب است که طرفداران زیادی دارد. با قرار دادن ماهی شانک در برنامه غذایی خود می توانید سلامت قلب خود را بهبود ببخشید. به دلیل نداشتن تیغ های آزار دهنده بهترین روش پخت برای این نوع ماهی سوخاری و شنیسل می باشد.
نام انگلیسی: Porgy Fish
نام بومی: کافر، کوفر، کوپر، زرد باله، کخو ، گوفر ، اوفر و گوپاه
ماهی شانک یکی از ماهیان لذیذ جنوب است که طرفداران زیادی دارد. با قرار دادن ماهی شانک در برنامه غذایی خود می توانید سلامت قلب خود را بهبود ببخشید. به دلیل نداشتن تیغ های آزار دهنده بهترین روش پخت برای این نوع ماهی سوخاری و شنیسل می باشد.
ماهی شانک یکی از انواع سوشی است و نام دیگر آن تای می باشد. به دلیل نداشتن تیغ های آزار دهنده بهترین روش پخت برای این نوع ماهی سوخاری و شنیسل می باشد.
وجود درصد بالای پروتئین در گوشت ماهی شانک موجب انرژی بیشتر برای فعالیت های فیزیکی می شود و همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند . با قرار دادن ماهی شانک در برنامه غذایی خود می توانید سلامت قلب خود را بهبود ببخشید. از فواید مصرف ماهی شانک می توان به افزایش تراکم استخوان اشاره کرد و با جذب پروتئین کافی از خطر ابتلا به پوکی استخوان در امان می مانید.
این نوع ماهی بدنی بلند و فشرده دارد. طول کوپر بالغ تا ۷۰ سانتیمتر میرسد. رنگ بدن کوپرها اکثرا نقرهای می باشد و روی سر آنها تیرهتر است. بالۀ مخرجی آنها دارای ۳ خار و ۸ یا ۹ پرتو نرم است.
ماهی شانک در دریای مدیترانه، دریای سیاه و اقیانوس اطلس اقیانوس از جزایر بریتانیا به موریتانی، گاهی اوقات تا سنگال و جزایر قناری یافت می شود. آن ها در عمق شنی یا سنگی تا 200 متر زندگی می کنند و شکارچی فعال است واز ماهی های دیگر، مانند سفالوپودها تغذیه می کنند. ماهی بالغ می تواند به طول یک متر برسد و وزن آن تا 14 کیلوگرم باشد.رایج ترین روش صید این ماهی گرگور می باشد.
بدن ماهی شانک صورتی به صورت چهارگوشی بیضی شکل و پهن بوده و معمولا تا اندازه ای بلند و در مقطع فشرده هستند. رنگ این ماهی سفید متمایل به خاکستری می باشد. سر این ماهی بزرگی بوده و گوشت زیادی هم دارد. به همین دلیل از سر این ماهی در انواع پخت استفاده زیادی می شود. دهان میانی این ماهی تا حدی مایل است و تقریبا قابل ارتجاع می باشد. دندانهای این ماهی در هر دو فک و در یک یا چند ردیف به صورت پیش، نیش و یا به صورت دندان های ریز پراکنده در دهان هستند. دندانهای اطراف آسیابی و مخروطی میباشند.
سرپوش آبشش این ماهی دارای یک خار کوتاه و کند می باشد. فلسهای شانه ای شکل دارد. باله پشتی ماهی شانک صورتی اغلب دارای 10 تا 13 خار و 10 تا 15 شعاع نرم می باشد. باله مخرجی ماهی شانک صورتی دارای 3 خار و 8 تا 14 شعاع نرم دارد. باله شکمی ماهی شانک صورتی یک خار و 5 شعاع نرم دارد. باله دمی عمیقا لبه دار بوده و باله سینه ای دراز و نوک دار می باشد. رنگ باله ها و باله دمی ماهی شانک صورتی گاهی به رنگ زرد روشن دیده می شود. استخوان فک ماهی شانک صورتی هنگام بسته بودن دهان با غلافی پوشیده میشود. ماهی شانک صورتی 24 مهره دارد. طول این ماهی به 1.2 متر.(صد و بیست سانتیمتر) می رسد.
قدیمی ترین نوع سنسور های اثر انگشت هستند. که این نوع سنسوراثر انگشت را مانند یک دوربین ثبت می کند این روش بر این اساس استوار است که سنسور با ثبت تصویری از اثر انگشت و به کمک الگوریتم هایی الگوهای منحصر به فرد روی سطح انگشت را تشخیص می دهد. زمانی که شما انگشت خود را روی حسگر قرار می دهید ، فضا بسیار تاریک می شود و ثبت تصویر انجام نمی شودبرای همین از یک ردیف LED به عنوان فلاش استفاده می شود تا محیط برای عکس برداری مناسب شود.بعضی از سیستم های حضور و غیاب با سنسورهای نوری یا اپتیکال کار میکنند. این نوع اسکنر با تاباندن نور بر روی سطح پوست، اثر انگشت را تشخیص میدهد.
در این مدل سنسور از خازن استفاده میشود .سطح این سنسور، از پیکسل های خازنی ساخته شده است که ، وظیفه ثبت یک پیکسل از تصویر نهایی را دارد.با قرار دادن انگشت روی سنسور و تغییر ظرفیت خازن ها تصویر انگشت به شکل کاملی ذخیره می شود . مشکلی که سنسور اثر انگشت خازنی دارد این است که وجود آب یا ذرات خاک بر روی انگشت در تشخیص اثر انگشت ابهام ایجاد کند.
جدیدترین نسل سنسورهای تشخیص اثر انگشت هستند. این نوع سنسور بسیار پیشرفتهتر بوده و می تواند در آیندهای نه چندان دور، بهطور کامل جای سنسورهای خازنی را بگیرند.
این نوع سنسور اثرانگشت با استفاده از عملکرد التراسوند مانند سونوگرافی از فرورفتگیها و برآمدگیهای سطح پوست، نقشهای سه بعدی فراهم می سازد و آن را در حافظه دستگاه حضور و غیاب اثرانگشتی ثبت میکند. زمانی که فرد اثر انگشت خود را بر روی اسکنر دستگاه قرار میدهد، دستگاه با مقایسهی اثرانگشت اسکن شده جدید با نقشههای قبلی موجود در حافظه، هویت فرد را تشخیص میدهد. این نوع سنسور دارای دقت عمل بالایی است . اگر انگشت با اسکنر فاصله داشته باشددر فرآیند عمل مشکلی ایجاد نمی شود و بدرستی کار می کند .
جهت خرید انواع دستگاه حضوز و غیاب با سنسورهای اثر انگشت می توانید از بخش زیر اقدام نمایید
خرید دستگاه حضور و غیاب با سنسور اثر انگشت
قدیمی ترین نوع سنسور های اثر انگشت هستند. که این نوع سنسوراثر انگشت را مانند یک دوربین ثبت می کند این روش بر این اساس استوار است که سنسور با ثبت تصویری از اثر انگشت و به کمک الگوریتم هایی الگوهای منحصر به فرد روی سطح انگشت را تشخیص می دهد. زمانی که شما انگشت خود را روی حسگر قرار می دهید ، فضا بسیار تاریک می شود و ثبت تصویر انجام نمی شودبرای همین از یک ردیف LED به عنوان فلاش استفاده می شود تا محیط برای عکس برداری مناسب شود.بعضی از سیستم های حضور و غیاب با سنسورهای نوری یا اپتیکال کار میکنند. این نوع اسکنر با تاباندن نور بر روی سطح پوست، اثر انگشت را تشخیص میدهد.
در این مدل سنسور از خازن استفاده میشود .سطح این سنسور، از پیکسل های خازنی ساخته شده است که ، وظیفه ثبت یک پیکسل از تصویر نهایی را دارد.با قرار دادن انگشت روی سنسور و تغییر ظرفیت خازن ها تصویر انگشت به شکل کاملی ذخیره می شود . مشکلی که سنسور اثر انگشت خازنی دارد این است که وجود آب یا ذرات خاک بر روی انگشت در تشخیص اثر انگشت ابهام ایجاد کند.
جدیدترین نسل سنسورهای تشخیص اثر انگشت هستند. این نوع سنسور بسیار پیشرفتهتر بوده و می تواند در آیندهای نه چندان دور، بهطور کامل جای سنسورهای خازنی را بگیرند.
این نوع سنسور اثرانگشت با استفاده از عملکرد التراسوند مانند سونوگرافی از فرورفتگیها و برآمدگیهای سطح پوست، نقشهای سه بعدی فراهم می سازد و آن را در حافظه دستگاه حضور و غیاب اثرانگشتی ثبت میکند. زمانی که فرد اثر انگشت خود را بر روی اسکنر دستگاه قرار میدهد، دستگاه با مقایسهی اثرانگشت اسکن شده جدید با نقشههای قبلی موجود در حافظه، هویت فرد را تشخیص میدهد. این نوع سنسور دارای دقت عمل بالایی است . اگر انگشت با اسکنر فاصله داشته باشددر فرآیند عمل مشکلی ایجاد نمی شود و بدرستی کار می کند .
جهت خرید انواع دستگاه حضوز و غیاب با سنسورهای اثر انگشت می توانید از بخش زیر اقدام نمایید
خرید دستگاه حضور و غیاب با سنسور اثر انگشت
آمبره یکی از روشهای معمول و دوست داشتنی جدید بین خانمهایی است که دوست دارند موهایی زیبا و در عین حال شیک داشته باشند.
در روش آمبره مهارت آرایشگر و قدرت او در کنترل باز کردن رنگ مو با دکلره اهمیت بسیار زیادی دارد، چون این روش بر اساس دکلره قوی انجام میگیرد. زمانی که بخواهید موهایتان را آمبره کنید، آرایشگر برایتان توضیح خواهد داد که در این روش تیرهترین رنگ مربوط به رنگ ریشه است و سپس هر چه به سمت ساقه مو بیایید، شاهد رنگ روشنتری خواهید بود. درست مثل اینکه با یک نگاه به یک طیف وسیع از رنگهای همخانواده نگاه کنید و از آن لذت ببرید.
نکته مهمی که موقع آمبره باید در نظر داشته باشید، این است تغییر رنگ از تیره به روشن نباید به صورت ناگهانی اتفاق بیفتد؛ چون تمام زیبایی این کار به تغییر تدریجی رنگ است. همچنین باید دقت داشته باشید که انتخاب رنگ با توجه به تناژ پوست شما، رنگ موهای خودتان و حتی رنگ چشم اهمیت بسیار زیادی در زیبایی شما خواهد داشت. اگر به این موارد دقت نشده و رنگ مناسبی برای آمبره موهای شما انتخاب نشود، نتیجه چیزی جز هدر دادن وقت و سرمایه مادی نخواهد بود. بنابراین در انتخاب بهترین رنگ مو نهایت دقت را داشته باشید.
بالیاژ یکی از بهترین روشها در کنار آمبره و سامبره برای داشتن چهرهای شیک و موهایی زیبا است؛ به خصوص اگر نسبت به تجدید رنگ ریشه احساس خوبی ندارید و خوشتان نمیآید، ماهی یک بار عملیات رنگ کردن ریشه را انجام دهید.
روش بالیاژ در حقیقت چیزی شبیه همان روش قبلی مش تکهای است که با فویل انجام میشد؛ اما در این روش که جدیدتر است و نتیجه بهتری هم دارد، دیگر از فویل استفاده نمیشود و موها به صورت بسیار طبیعی و پراکنده رنگ مناسب را به خود خواهند گرفت.
نکته جالب دیگری که درباره بالیاژ وجود دارد، اهمیت استفاده از رنگهای نزدیک به رنگ ریشه موهای خودتان است. هر چقدر رنگهای استفاده شده برای بالیاژ به رنگ طبیعی موهای شما نزدیکتر باشد، نتیجه نهایی طبیعیتر شده و نیاز شما برای ریشه گیری یا رنگ ریشه کمتر خواهد بود. بنابراین تغییر تدریجی شدید از ریشه تا ساقه در روش بالیاژ مورد کاربرد نخواهد بود.
https://healthana.ir/تفاوت-آمبره-و-سامبره-و-بالیاژ-مو-در-چیست/
طرح توجیهی بسته بندی عسل
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 22 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 14 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : بسته بندی عسل به ظرفیت 240 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمایه گذاری كـل: 1714.3 میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: 174.3 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1540 میلیون ریال
دوره بازگشـت سرمایه: 17 ماه
مقدمــه :
عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینكه مواد معدنی مختلفی مانند كلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند.
عسل به عنوان یك ماده كامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1 B2 B3 B5 B6 C E K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیك، وینیك، سیتریك، لاكتیك و اگزالیك ) و پروتئینها بوده و میتواند 315 تا 335 كیلوكالری انرژی ( به ازای هر یكصد گرم ) تولید نماید.
از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی كنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) مینویسد :« ... در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز میكند، عسل ، خوراكی است كه جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته را در خاطره زنده میكند، اندیشه را پاك و زبان را میگشاید.»
كلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یك ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان میسازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر كیفیت محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند كه بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد میتواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد غذایی شود. طرح حاضر نیز با مد نظر داشتن « فرآوری و بسته بندی عسل در ظروف شیشه ای نیم پوندی و ظروف یكبار مصرف از جنس پلی پروپیلن یا پلی استایرن » سعی در حصول به هدف فوق را دارد.
ضمن اینكه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
مناسب برای:
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاههای زود بازده
گرفتن مجوزهای لازم از سازمانهای دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد.
طرح توجیهی بسته بندی خرما
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 18 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : بسته بندی خـرما
ظرفیت : دو هزار تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور بویژه استانهای جنوبی
سرمایه گذاری كـل: 54/1405 میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: 54/145 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال
میزان اشتغالزایی : 15 نفر
دوره بازگشـت سرمایه: پانزده ماه
مقدمـه :
درخت خرما درمیان ساكنین مناطق خرما خیز ، درخت روزی وبركت نامیده شده وبخش اعظم انرژی مورد نیاز آنان را تامین می كند. بعلاوه ، در میان ساكنین سایر نواحی نیز به عنوان یك ماده غذایی خوشمزه وانرژی زا ، علاقمندان بسیاری دارد. با عنایت به تركیبات اصلی خرما،خصوصا میزان موادقندی آن كه بطور متوســــط بین 75 تا80 درصد می باشد،به ارزش غذایی آن بیشتر پی می بریم .
هر100 گرم خرما(قسمت خوراكی میوه)،حدود248 تا252 كالری انرژی تولید می نماید. مقایسه كالری تولیدی این میوه باسایر میوه های تازه ، پتانسیل بالای آن رانشان میدهد ،بطوریكه می توان آنرا بامیوه های خیلی شیرین وخشك همچون مویز وكشمش بیدانه مقایسه نمود. موادمعدنی موجود درقسمت گوشتی خرما عمدتاشامل پتاسیم، منگنز، آهن، كلسیم، سیلیس و… بوده كه نسبت ومیزان آنها بسته به ارقام مختلف ،متفاوت است.با این وجود، خرما منبع مهمی برای تامین ویتامین بشمار نرفته وتنهابرخی از انواع ویتامین ،شامل ویتامین های A B2 وB6 را دارا می باشد.
مصارف خــــرما:
خرما دارای مصارف بسیارمتنوعی ازقبیل تازه خوری(خارك ورطب)، مخلوط باآجیل(انواع خرمای خشك)، استفاده درطبخ برخی ازغذاها ودسرهای سنتی(رنگینك،حلوا و…)،بصورت شیره ،سس خرما،كمپوت ومرباو…بوده،همچنین مصارف صنعتی آن ازقبیل الكل سازی،تولید اسیدسیتریك،مخمرها،قندمایع(بعنوان ماده اولیه صنایع نوشابه سازی وشكلات وبیسكویت سازی)و… می باشد.بعلاوه برای آن پاره ای خواص طبی نیز متصورند،كه شامل تقویت عمومی ورفع دردمفاصل وكوفتگی میباشد. درسال 1953 نیزدارویی بنامDiostulence با خواصی مشابه كورتیزون( ولی بدون عوارض جانبی آن) ازخرما تهیه گردید.
* * *
براساس آمار موجود وباتوجه به سلیقة بازارهای مصرف جهانی حدود نیمی از محصول خرمای تولیدی كشور قابلیت صادرات دارد، با این وجود میزان صادرات سال گذشته اندكی بیش از 10% تولید بوده است. یكی از دلایل عمدة این مسئله عدم وجود كالای بسته بندی شده در شرایط بهداشتی و مطابق با استانداردهای مورد قبول مشتریان می باشد، بطوریكه قسمت عمدة خرمای كشور بصورت فله به ممالك حوزة جنوب خلیج فارس منتقل و پس از بسته بندی به نام همان كشورها به اقصی نقاط جهان صادر می گردد(صادرات مجدد). كه این امر عملاً ارزش افزوده ای را كه بایستی نصیب باغداران و صنعتگران ایرانی گردد به جیب بازرگانان خارجی سرازیر می نماید. لذا با عنایت به موارد فوق و در جهت رونق بخشیدن به فعالیت های كشاورزی در بخش نخیلات، ایجاد اشتغال مولد بویژه برای بانوان و نهایتاً افزایش درآمدهای ارزی ناشی از صادرات غیرنفتی اجرای طرح حاضركه فاقد ارزبری نیز می باشد از توجیه مناسبی برخوردار است.
مناسب برای:
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاههای زود بازده
گرفتن مجوزهای لازم از سازمانهای دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد.